AT&T Cybersecurity
flow-image

Három alapvető elem a zéró bizalom sikeréhez

Ezt az erőforrást közzétette: AT&T Cybersecurity

Az agilitásra és a jobb adatáramlásra való törekvés alapvetően megváltoztatta a modern vállalkozások működését. Az alkalmazottak elhagyták a vállalati irodát, és bárhonnan és bármikor dolgoznak, illetve hozzáférnek az alkalmazásokhoz és adatokhoz. Az alkalmazások a SaaS (Software as a Service) alkalmazások, például a Microsoft 365, valamint az AWS, Azure és a Google Cloud Platformon hosztolt privát alkalmazások formájában az adatközpontból a felhőbe költöztek. Nem meglepő tehát, hogy a vállalatok többsége azt állítja, hogy érzékeny adatai ma már az 1. számú vállalati adatközponton kívül találhatók. A felhőalapú alkalmazásokra való áttérés drasztikusan megnövelte a támadási felületet, és új fenyegetéseknek tette ki a vállalatokat. A hagyományos biztonsági architektúrák, amelyek a hálózat és az azon belüli felhasználók védelmére összpontosítanak, már nem alkalmazhatók. E kihívások kezelése érdekében a szervezetek újra kell gondolniuk a 30 éves hálózati és biztonsági módszertant, és át kell térniük a zéró bizalmon alapuló modellre.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Hálózati biztonság, DNS biztonság, Tűzfal, Behatolásészlelő és -megelőző rendszerek (IDPS), Mikroszegmentáció, Hálózati hozzáférés-szabályozás, Hálózati észlelés és válasz (NDR), Hálózati homokozó használata, Hálózati biztonsági házirend-kezelés (NSPM), Hálózati forgalomelemzés (NTA), Szoftver által meghatározott terület (SDP), Egységes fenyegetéskezelés, Virtuális magánhálózat (VPN), Nulla bizalom hálózatépítés