Hillstone Networks
flow-image

Trend 2022-ben: A Big Data nagy dolog

Ezt az erőforrást közzétette: Hillstone Networks

Korábban, a Trending in 2022 című lapban arról beszéltünk, hogyan segíthet a mesterséges intelligencia érése a kiberbiztonság területén a biztonsági termékek észlelési, védelmi és reagálási képességeinek javítására. Az AI megvalósításakor az egyik legnépszerűbb módszer a gépi tanulás alkalmazása, amely a nagy adatokra támaszkodik, ez a mai blog témája.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Rendszerbiztonság, Adatsértés- és támadás-szimuláció, Megtévesztés technológia, Digitális kriminalisztika, Incidens válasz, IoT biztonság, Rosszindulatú programok elemzése, Felügyelt észlelés és válasz, OT biztonságos távoli hozzáférés, Biztonságos információ- és eseménykezelés (SIEM), Fenyegetés intelligencia, Adatbiztonság, Adatbázis-biztonság, Adatközpont-biztonság, Adatközpontú biztonság, Adatvesztés megelőzése (DLP), Adatmaszkoló szoftver, Titkosítókulcs-kezelés, Mobil adatbiztonság, Titokkezelés