Ivanti
flow-image

Riasztó zsarolóprogram -trend nem mutatja a visszafordulás jeleit

Ezt az erőforrást közzétette: Ivanti

Nem titok, hogy a világjárvány idején a zsarolóprogramok fenyegetései ugrásszerűen megnőttek - mind mennyiségükben, mind merészségükben. A fenyegető szereplők kihasználták a távmunkára való hirtelen átállást és az ebből adódó biztonsági hiányosságokat. Most, hogy a munka világa kezd berendezkedni az állandó miondenhonnan történő munkavégzésre,, azt gondolhatnánk, hogy a zsarolóprogram-trend kezd megfordulni. Az Ivanti új jelentése szerint ez nem így van. A jelentés részletezi a 2022 első negyedévére vonatkozó zsarolóprogram-trendeket, és a megállapítások borúsak. Íme néhány kiemelkedő (vagy inkább gyengébb) eredmény.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Rendszerbiztonság, Adatsértés- és támadás-szimuláció, Megtévesztés technológia, Digitális kriminalisztika, Incidens válasz, IoT biztonság, Rosszindulatú programok elemzése, Felügyelt észlelés és válasz, OT biztonságos távoli hozzáférés, Biztonságos információ- és eseménykezelés (SIEM), Fenyegetés intelligencia, Sebezhetőség-kezelés, Támadásfelület-kezelés, Javításkezelés, Kockázat alapú sebezhetőség-kezelés, Biztonságos kód képzés, Biztonságtudatos képzés, Webbiztonság, Botok észlelése és mérséklése, Böngésző elkülönítése, Sötét web figyelés, DDoS védelem, Csalásészlelés, Biztonságos webes átjárók