Microsoft
flow-image

A Microsoft digitális védelmi jelentése

Ezt az erőforrást közzétette: Microsoft

Az elmúlt évben a világ tanúja volt a kiberbűnözés gazdaságának fellendülésének és a kiberbűnözéssel kapcsolatos szolgáltatások gyors növekedésének. Végignéztük, ahogy ez a globális piac mind összetettségében, mind hevességében növekszik. Láttuk, hogy a kibertámadások egyre kifinomultabbá válnak, mivel a kiberbűnözők válság idején folytatják - sőt fokozzák - tevékenységüket. Az ellátási lánc és a zsarolóprogram-támadások új szintjei erőteljes emlékeztetőül szolgáltak arra, hogy mindannyiunknak együtt kell dolgoznunk, méghozzá új módszerekkel, hogy megvédjük a bolygó kiberbiztonságát. A tudás hatalmas erővel bír. Ez a jelentés a Microsoft biztonsági szakértőitől, gyakorlati szakembereitől és védekezőitől származó tanulságokat foglalja magába, hogy mindenhol képessé tegye az embereket a kiberfenyegetések elleni védekezésre.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Felhő biztonság, Incidens válasz, IoT biztonság, Fenyegetés intelligencia, Titoktartás, DMARC, Titkosítás, Adatbiztonság, Vírusirtó, Végpontkezelés, Identitáskezelés, Jelszó nélküli hitelesítés, Jelszókezelő, E-mail biztonság, Hálózati biztonság, Tűzfal, Virtuális magánhálózat (VPN), Nulla bizalom hálózatépítés, DDoS védelem