Ping Identity
flow-image

Hitelesítési hatóság az Ön keze ügyében: PingFederate

Ezt az erőforrást közzétette: Ping Identity

Az infrastruktúrán belüli hitelesítési hatóság lehetővé teszi, hogy a felhasználók hitelesítését az egész vállalaton belül egyetlen igazságforrásból végezhesse, bármely eszköz esetében. Ez a személyazonosság- és hozzáférés-kezelés (IAM) alapvető megközelítése, amely rugalmasan, skálázhatóan és biztonságban tartja vállalkozását, amely megszünteti a silókat, miközben súrlódásmentes élményt nyújt a felhasználók számára. Ez a fehér könyv egy útmutató, amely segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a PingFederate megoldásából, olyan témákat érintve, mint például: A hitelesítési hatóság áttekintése. Támogatott azonosságtípusok. Alkalmazás-integráció, valamint azonnali rendelkezésre állás és integrációk. Hogyan lehet erős hitelesítést érvényesíteni a legjobb gyakorlatokkal. Egy hitelesítési hatóság megléte az infrastruktúrán belül lehetővé teszi, hogy a felhasználók hitelesítéséhez a teljes vállalaton belül egyetlen igazságforrás álljon rendelkezésre, bármely eszköz esetében. Ez a személyazonosság- és hozzáférés-kezelés (IAM) alapvető megközelítése, amely rugalmasan, skálázhatóan és biztonságosan tartja vállalkozását, amely megszünteti a silókat, miközben súrlódásmentes élményt nyújt a felhasználók számára.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák API biztonság, Identitáskezelés, Felhő könyvtár, Identitás- és hozzáférés-kezelés (IAM), Többtényezős hitelesítés (MFA), Jelszó nélküli hitelesítés, Jelszókezelő, Privilegizált hozzáférés-kezelés (PAM), Egyszeri bejelentkezés (SSO)