WithSecure
flow-image

A felhőbiztonság 7 rejtett igazsága

Ezt az erőforrást közzétette: WithSecure

A WithSecure tanácsadóitól, fenyegetésvadászoktól és incidensekre reagáló szakemberektől származó széleskörű, naprakész ismeretekre és tapasztalatokra alapozva a jelentés bemutatja, hogy a támadók hogyan kerülgetik a felhőbiztonságot - és mit tehetsz ellenük. Ebben a jelentésben feltárjuk a felhőbiztonság rejtett igazságait - némelyik közismert, némelyik homályosabb -, és bemutatjuk a felhasználók, az adatok és a rendszerek biztonságának sikeres receptjét. Töltse le A felhőbiztonság 7 rejtett igazsága című dokumentumot, és megtudhatja, hogyan: Legyen teljes átláthatósága a vagyonának. Egyszerűsítse a több felhőre kiterjedő biztonsági konfigurációt. Előzze meg magabiztosan az identitásalapú támadásokat. Töltse fel a felhő végpontok biztonságát. Egységesítse a helyben és a felhőben lévő védelmét. Kerülje el a felhő adatbiztonsági felelősségi körökkel kapcsolatos zavart. Maradjon biztonságban anélkül, hogy a felhőalapú együttműködést elfojtaná.

Letöltés most

box-icon-download

*szükséges mezők

Kérjük, fogadja el a feltételeket

Az erőforrás igénylésével elfogadja felhasználási feltételeinket. Minden adatot az Adatvédelmi közleményünk véd. Ha további kérdése van, kérjük, küldjön e-mailt a dataprotection@headleymedia.com címre.

Kapcsolódó kategóriák Felhő biztonság, Felhőalapú hozzáférési biztonsági bróker (CASB), Digitális kriminalisztika, Incidens válasz, Fenyegetés intelligencia, Titkosítás, Adatbiztonság, Többtényezős hitelesítés (MFA)